Verbouwing en renovatie

Vernieuwing en herwaardering van het oude

Iedere woning en elk gebouw draagt de mogelijkheden in zich voor een betere woon- en leefomgeving.

Axi architecten verbouwt uw pand volgens de droom die u koestert met constructief vak- en maatwerk dat oud en nieuw combineert.

Renovatie architect

Je wenst een bestaande woning te renoveren? Axi architecten heeft heel wat expertise in het verbouwen en renoveren van oude gebouwen tot eigentijdse panden, voorzien van alle hedendaags wooncomfort.

Voor de meeste renovatiewerken is bouwen met een architect noodzakelijk. Zeker wanneer er werken moeten gebeuren die een impact hebben op de stabiliteit of die het architecturaal karakter van de woning veranderen.

Maar niet iedere architect heeft ervaring met renovatie. Het is dus belangrijk dat je iemand onder de arm neemt die je stap voor stap door het renovatieproces kan leiden. Bij Axi Architecten hebben we die expertise in huis.

Duurzaam Réno- en Benoveren

Een klassieke renovatie voor meer leefruimte en wooncomfort? Of een esthetische make-over om uw woning terug een nette en eigentijdse uitstraling te geven? Zeker mogelijk, maar extra energiebesparing vindt u ongetwijfeld ook wel interessant.

En wat zijn uw plannen voor later? Kunnen we bij de renovatieplannen eventueel ineens aanpassingen voorzien zodat u langer zelfstandig thuis kan blijven wonen? Of er nu al een aparte zorgwoning in voorzien voor kangoeroewonen?

Ook bij renovatieprojecten denk ik als renovatiearchitect meteen na over langetermijnoplossingen.

Wat met renovatiepremies?

Vanzelfsprekend wenst u gebruik te maken van uw premierecht. Standaard gaan we na voor welke energie- en renovatiepremies uw project in aanmerking komt, en adviseren we u ook proactief om nog meer renovatiepremies te innen.

Renovatie realisaties