Nieuwbouw

Nieuwbouw architect

Axi Architecten maakt van uw wens of droom tastbare werkelijkheid. Uw idee is ons concept, uw wens is onze opdracht.

Wij ontwerpen en bouwen architectuur voor nieuwbouwen voor zowel particulieren als voor bedrijven.

Wij realiseren architectuur voor uw nieuwbouw

Voor het ontwerp en de realisatie van jouw nieuwbouwproject putten we niet alleen uit onze decennia lange ervaring en regelmatige bijscholing, ook onze begeleiding is resoluut persoonlijk.

We zijn een bewust kleinschalig architectenbureau, tijdens je hele project heb je één aanspreekpunt waardoor ontwerp en uitvoering probleemloos in elkaar overvloeien. Elk voorstel wordt van in het begin fotorealistisch en indien gewenst in 3D uitgewerkt, zo heb je meteen een helder beeld van hoe je woning er zal uitzien.

We begeleiden je ook in de materiaalkeuzes, verschillende opties zijn dankzij onze 3D-tekenmethode maar een muisklik van elkaar verwijderd.

Natuurlijk wordt elk voorstel onderbouwd door een realistische kostenraming, zodat je op elk moment grip houdt op je budget.

Persoonlijke aanpak voor uw nieuwbouw

Totaalaannemer Axi Architecten werkt uw bouwplannen uit tot in de puntjes. U kunt rekenen op een persoonlijke aanpak van A tot Z.

We creëren een stijlvol en functioneel ontwerp voor uw moderne woning, zonder de technische specificaties uit het oog te verliezen. Modern bouwen doen we altijd binnen het vooropgestelde budget en de afgesproken termijn. Zo kunt u snel genieten van uw nieuwbouw met een moderne look!

Onze decennialange ervaring uit zich in elk aspect van uw moderne woning. We adviseren u bij het uittekenen van de plannen, hebben de gepaste knowhow en kunnen rekenen op betrouwbare onderaannemers wanneer we uw modern huis bouwen.

NIEUWBOUW PROJECTEN