Interieur architect

Binnenhuisarchitectuur

binnenhuisarchitectuurinterieurinrichtinginterieurontwerp, … hoe u het ook noemt, het gaat erom dat u graag leeft waar u woont.

De interieurarchitectuur van axi architecten respecteert uw eigenheid in zijn ontwerpen. Om uw gevoel van thuis zijn op te roepen en te stimuleren.

Zo creëren wij uw thuis voor u.

Uw interieur een geslaagd geheel maken

Wil je van jouw interieur een geslaagd geheel maken of heb je een expert nodig om jouw interieurproject in goede banen te leiden?

Dan is architect Jo van Daele de geknipte persoon. Door een juiste keuze van indeling, kleuren, materialen en verlichting kan een ruimte een compleet nieuwe invulling krijgen.

Axi interieurarchitecten creëren samen met jou een geheel nieuw interieur en staan klaar om uw volledig project uit te voeren: ruwbouwwerken, vloerwerken, speciale technieken, pleister- en schilderwerken, maatmeubilair, enz…

De eerste stap: het adviesgesprek

Het doel van ons adviesgesprek is om je woonsituatie te leren kennen én voor een fijne match met een van onze ontwerpers te zorgen.

Architect Jo van Daele zal door zijn jarenlange kennis alle mogelijke woonfrustraties en -wensen op tafel leggen, want vaak wordt er te veel met het visuele plaatje rekening gehouden, met wat de trend is op dat specifiek moment, in plaats van echt goed te kijken naar hoe jij écht wilt wonen in uw huis.

Interieur projecten